תיאור משרה
האיכות QMS, מערכת ה HACCP /
בטיחות מזון וה -GMP
חברת צוות HACCP / בטיחות מזון /הגנה והונאת מזון
להבטיח שמערכת ניהול האיכות תואמת לתקני האיכות באתר
הטמעה של מדיניות האיכות בדגש על ניהול אלרגניים במסגרת בטיחות מזון
נהול מערך של פעולות תיקון/מתקנות/מונעות
עבודה בשיתוף עם מחלקת רגולציה בכל הנוגע להתאמה לדרישות , חוקים ותקנות
טיפול בדרישות ותלונות לקוחות וספקים
עריכת סקרי הנהלה ומבדקי ספק וקבלני משנה , ביצוע הערכת ספקים וקבלני משנה
טיפול בבקרת מוצר לא מתאים,הנצלה, פעולות מתקנות ומונעות
היערכות והובלה של מבדקים חיצוניים : רשויות, מכונים ולקוחות.
הובלה בתהליך הטמעת תקני איכות חדשים
טיפול ועריכת מבדקים פנימיים וטיפול במערך הסמכות בכפוף להסמכות החברה
שיתוף ומעקב בהכנת תכנית הדרכה ולכלול נושאי איכות ובטיחות המוצר בתכנית ההדרכה
אחריות לעבודה על פי צווים חוקים ותקנות מחייבים, ניתוח תהליכים וטיפול בניהול בקרת מסמכים
טיפול בהערכת ספקים בכפוף לניהול הנושא ברמת החברה, טיפול באישור ותחזוקת רשימת חומרי
ניקוי/חיטוי וסיכה ונושא ההדברה
תמיכה טכנולוגית בהיבט האיכות בתהליכי הייצור , עבודה שוטפת מול מערך התפעול הכולל עצירת
תהליכים, חומרים, משלוחים
אישור מפרטי חומרי גלם ותוצ”ג,
שיתוף והובלה של הטמעת מערכת ניהול סביבתית
אכיפה
* המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד
דרישות
תואר אקדמאי בהנדסת מזון/כימיה/ביוטכנולוגיה/הבטחת איכות
מינימום ניסיון של 3 שנים בתעשיית המזון
ידיעת אנגלית ברמה גבוהה ( קריאה וכתיבה ) ושימוש שוטף במחשב
תקשורת בינאישית ברמה גבוהה
כושר ארגון
יכולת ניהול ובקרה של פרויקטים
יכולת הדרכה